Бумажные формы для выпечки серии Optima

OP 180-35 | Картонная форма

SKU: G9F08126RU

Бумажная форма из чистой целлюлозы, картон с ламинацией

Форма оптима ОР180-35 изготовлена из картона с ламинацией. Картон жиростойкий и термостойкий, температура выпечки до 200°C. Элегантный дизайн позволяет прекрасн презентовать конечный продукт.

Единиц в упаковке: 720 - Единиц на поддоне: 11520

Использование

  • Выпечка
  • Глубокая заморозка
  • Презентация

Особенности

  • Форма: Круглая
  • Диаметр дна: 170 mm
  • Диаметр верхней части: 181 mm
  • Высота: 35 mm
  • Материал: Картон
  • Свойства материала : Жиростойкая
  • Термостойкость: 180°C-220°C
  • Рекомендуемое использование: Торты
  • Доминирующий цвет: Коричневый
  • Печать: Коричневый
  • Внутрений цвет: Коричневый
  • Тип края: Без края
  • Размещение: Опора
  • Тип порции: Монопорция
  • Расположение: Вторичной переработки
Узнать больше об особенностях
Respect for your privacy is our priority

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Accept and continue to consent to the use of all cookies. If you want to learn more or give consent only to certain uses Click here. You can consult our updated Privacy Policy and Cookie Policy at any time.

MANAGE COOKIES

ESSENTIAL COOKIE These cookies are required for the basic functionality of the site and are therefore always enabled. These are cookies that allow you to recognize the user who uses the site during a single session or, upon request, also in subsequent sessions and to solve problems related to safety and ensure compliance with current regulations.

PERFORMANCE COOKIE They allow us to improve the site's functionality by keeping track of the use of the website itself. In some cases, these cookies speed up the processing of user requests, as they help us remember the preferences you have selected for the site. If you disable these cookies you may receive little personalized advice and experience slowness in using the site.

You can always change your preferences by accessing the section Cookie Policy.